La tercera edició del Pops Marítims torna a La Mutant de València el 18 de maig

Pel festival passaran Montefusco, Niña Coyote, María José Llergo, Las Víctimas Civiles, 121db, Baiuca, Dona Llop i Bemol Inquieta Sound.

Dona Llop arriba a la tercera edició del Pops Marítims amb el treball  'Crisàlide' (2019)
Dona Llop arriba a la tercera edició del Pops Marítims amb el treball 'Crisàlide' (2019) / Pops Marítims

La tercera edició del Pops Marítims torna a l'espai d'arts vives La Mutant, al districte mariner de València, el 18 de maig, amb set de les propostes més vibrants del panorama de les músiques indispensables: Enric Montefusco, Niña Coyote eta Chico Tornado, María José Llergo, Las Víctimas Civiles, 121db, Baiuca, Dona Llop i Bemol Inquieta Sound.

El festival acollirà la presentació de Diagonal (2019), el flamant treball del barceloní Enric Montefusco i la seua banda. Niña Coyote eta Chico Tornado són tot un fenomen paranormal que venen d'arrasar el 2017 i 2018 per tota la península en escenaris com el del Mad Cool, el Resurrection Fest, o el Tsunami de Xixón. El duet donostiarra torna a València a presentar el que serà el nou treball Aitzstar (2019).

Altres que passaran pel Pops Marítims són Las Víctimas Civiles, el grup conformat per l'artista Hèctor Arnau i els alcoians Arthur Caravan, per a presentar el seu últim treball El auge de la extrema pereza (2019), que veurà la llum aquest març.

La cantaora María José Llergo i el seu flamenc urbà porta a València un cant a la disrupció de la llibertat en tots els seus vessants acompanyada a les 6 cordes per Marc López. 

Dona Llop arriba amb Crisàlide (2019), el tercer disc d'estudi, i confirma que és una banda de dream pop sense precedents a l'escena estatal. Elegància, prosa poètica i passió en onze talls cridats a convertir-se en himnes.

Baiuca és el projecte capitanejat pel gallec Alejandro Guillán, que actua per primera vegada a València per a respondre a preguntes com ara com pot una caixa de ritmes dansar al tempo d'una munyeira o si existeixen punts comuns entre l'aturuxo (un dels crits tradicionals gallecs) i una sessió de clubbing.

La sorpresa d'enguany al Pops Marítims la dona 121dB, l'extingida banda de València, que torna 6 anys després del seu comiat. El públic del festival podrà endinsar-se de nou en l'indie més rabiós que van deixar Assaig/Error (2009) i Leshoto (2013).

També et pot interessar

stats