La tercera edició del Festival de Titelles inaugura la nova normalitat del Teatre El Musical

La programació s’allarga fins al 12 de juliol amb diverses funcions de reconegudes companyies valencianes i internacionals.

Imatge: TEM
Imatge: TEM

Quasi quatre mesos després d'acollir l’última actuació, ahir el Teatre El Musical (TEM) va tornar a obrir amb la representació de Kiti Kraft, l'obra de Bambalina que va guanyar el Premi Max al millor espectacle infantil en 2018. Amb aquesta obra s'ha inaugurat la tercera edició del Festival de Titelles, un certamen organitzat pel TEM junt amb l'altre espai escènic del Cabanyal, el teatre La Estrella, que fins al pròxim 12 de juliol programarà diferents funcions a càrrec de reconegudes companyies valencianes i internacionals.

Així, el Festival de Titelles arriba a la tercera edició amb una programació que triplica, respecte de la seua primera edició de 2018, el nombre de dies amb programació d'esdeveniments. Un festival que se celebra gràcies a la col·laboració entre el TEM i el teatre de La Estrella, i en el qual es podrà gaudir d'algunes de les millors companyies de titelles i de teatre infantil, així com de formacions de referència en el panorama internacional.

També et pot interessar

stats