El Teatre Principal de València acull el primer ‘Concert per la vida’, en homenatge a Guillem Agulló

Hi actuaran grups i artistes com Xavi Sarrià, El Diluvi, Maluks, Smoking Souls i JazzWoman, entre d’altres

Retrat de Guillem Agulló i Salvador, víctima d'un crim d'odi per la seua ideologia
Retrat de Guillem Agulló i Salvador, víctima d'un crim d'odi per la seua ideologia / À Punt NTC

El Teatre Principal de València acollirà el 12 de maig a les 20:00 hores el primer Concert per la vida – Homenatge a Guillem Agulló, que forma part de la campanya "La lluita continua", interrompuda per la pandèmia.

El concert ha estat dissenyat com un homenatge musical en directe, amb artistes com Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Auxili, Smoking Souls, Miquel Gil, JazzWoman, Joina, El Diluvi, Ebri Knight, Maluks, Mafalda, el Cor de l’Eliana i La Maria, i alguna sorpresa més.

La campanya "La lluita continua" estava centrada a captar fons per a poder acabar la producció de la pel·lícula La mort de Guillem, dirigida per Carlos Marqués-Marcet, que es pot veure en el web d’À Punt Mèdia. Alhora, preveia dos concerts d’homenatge a València i a Barcelona, entre altres activitats comunicatives i de conscienciació. La Conselleria de Cultura, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, també participa en la part musical de la campanya.

L’11 d’abril es compliran 29 anys del brutal assassinat de Guillem Agulló i la seua figura continua sent un símbol dels moviments de lluita i resistència antifeixista. Els "Concerts per la vida" també seran un homenatge a generacions d’activistes i lluitadors i lluitadores que han mantingut viva la memòria de Guillem Agulló, segons afirmen els promotors de la campanya.

Les entrades de l’espectacle ja estan a la venda, amb un cost de 12 a 20 euros en el web. Les persones que van fer aportacions durant la campanya podran reservar l'entrada a través dels canals que han facilitat els promotors de l’acte.

També et pot interessar

stats