Anar al Teatre Principal i al Rialto serà més barat

L’Institut Valencià de Cultura renova la política de preus als teatres.

Anar al Teatre Principal i al Rialto serà més barat
Anar al Teatre Principal i al Rialto serà més barat

L’Institut Valencià de Cultura ha renovat la seua política de preus per a la temporada 2018-2019 per als teatres Principal i Rialto de València.

Els menors de 35 anys seran els més beneficiats amb aquesta nova política, ja que amb l’anomenat preu jove obtindran un descompte del 50% en el preu de la butaca en els espectacles que s’exhibeixen en els teatres Rialto i Principal, i a més, podran triar la millor butaca disponible. L’objectiu és acostar els més joves a les arts escèniques per tal de consolidar un nou públic i crear el públic del futur, fent tan fàcil com siga possible l’accés d’aquests sectors als teatres.

Així mateix, l’IVC també planteja ofertes que premien la constància i l’interés per la programació amb l’abonament 4 :), que permet assistir a quatre espectacles programats al Teatre Principal per un total de 50 €, en butaca preferent, per a qualsevol sessió. A més, en el moment de l’adquisició de l’entrada, l’abonat té dret a comprar una butaca contigua per a un acompanyant amb un 25% de descompte.

Els espectacles inclosos en aquest abonament són Cronologia de las bestias, fins al 4 de novembre, Antígona del 9 al 19 de novembre, Tic-tac del 21 de desembre al 20 de gener de 2019 i La valentía del 25 de gener al 3 de febrer.

A més d’aquestes novetats, es continuarà apostant per productes promocionals com la targeta Cultura, o els descomptes habituals a jubilats i estudiants.

També et pot interessar

stats