El Teatre Principal de Castelló presenta ‘Adeu!’, la nova producció de circ de l’IVC

L’Auditori de Castelló acull dissabte el concert de Corizonas i diumenge l’espectacle familiar ‘Babayaga’

Adeu! és el segon espectacle de circ contemporani produït per l’IVC
'Adeu!' és el segon espectacle de circ contemporani produït per l’IVC / GVA

L’Institut Valencià de Cultura presenta aquest cap de setmana al Teatre Principal de Castelló la nova producció pròpia Adeu! La representació tindrà lloc dissabte 22 de gener, a les 19:00 hores, en una funció dirigida al públic general, i diumenge 23 de gener, a la mateixa hora, especialment per als abonats del Principal.

El director territorial de l’IVC a Castelló, Alfonso Ribes, ha convidat el públic “a vindre al Principal per a gaudir d’aquesta proposta que va més enllà del circ més clàssic i que incorpora, amb el fil conductor del comiat, la música, l’humor i, naturalment, disciplines circenses”.

En aquest nou treball del director Lucas Escobedo, el punt de partida és que “cal saber dir adeu per a poder dir hola”. La funció reflexiona al voltant de molts tipus de comiats: el d’una persona que deixa una ciutat per a anar-se’n a treballar o estudiar a un altre lloc, una jubilació, un comiat de solter... També dir adeu a l’exercici físic que ja no podem fer a causa de l’edat o l’adeu de la cantant que fa la seua última gira són unes altres maneres de dir adeu.

Lucas Escobedo i la resta d’artistes que participen en aquest espectacle, Jesús Irimia, Alberto Soro, Enrique Navarro, Miguel Barreto, Irene Torrejón, Gema Palazón i Raquel Sánchez, investigaran aquests conceptes des de la música, l’humor i el circ.

L’espectacle inclou música en directe i les veus dels mateixos intèrprets, i està creada per Raquel Sánchez. Entre les disciplines circenses presents hi ha la taula acrobàtica, pals del diable, la roda Cyr, malabars amb pilotes i maces i figures acrobàtiques de tota mena.

Les entrades, que tenen un preu entre 3 i 20 euros, es poden adquirir en el web taquilla.ivc.gva.es.

Música i espectacle familiar a l’Auditori de Castelló

L’Auditori de Castelló presenta, aquest cap de setmana, dues propostes diferents. D’una banda, dissabte 22 de gener, a les 19:30 hores, el cicle "Un món de músiques" porta a Corizonas en concert, amb el seu nou disc Corizonas III. Un concert de rock amb lletres rotundes i molt de ritme.

Ja diumenge 23 de gener, a les 18:00 hores, l’Auditori de Castelló proposa l’espectacle Babayaga. La companyia italiana TPO ha posat en escena aquest cèlebre conte rus en clau contemporània, amb dansa, músiques originals i, sobretot, sumptuoses il·lustracions de Rébecca Dautremer projectades en gran format en tota l’escena. L’espectacle està dirigit a un públic major de cinc anys.

L’espectacle proposa un viatge imaginari. Dues ballarines, amb la lleugeresa de dues papallones, guien el públic en un conte sense paraules, compost de paisatges emotius i jocs musicals rics en efectes escènics creats gràcies a l’ús, discret i invisible, de sensors i tecnologia interactiva. Les entrades tenen un preu de 4 euros.

També et pot interessar