El teatre Olympia estrena el 18 de juliol "Merlín, un musical de leyenda"

Els actors representen 70 personatges en aquesta obra guardonada amb premi al Millor Musical Infantil.

Josep Zapater interpreta el paper del mag Merlí i ha compost, amb Noèlia Pérez, la banda sonora

"Merlín, un musical de leyenda" s'ha presentat aquest matí a l'estació del Nord de València amb una performance en directe on els actors han regalat als espectadors improvisats un primer tast d'aquesta proposta musical per al públic familiar. Es tracta d'una història de mags, fades i bruixots que protagonitzen Josep Zapater i Noèlia Pérez, José Gasent, Fran de la Torre, Marina Damer, Arturo Sebastià, Fátima Gregorio i Sergio Escribano. Huit actors que arriben a interpretar 70 personatges envoltats de màgia i fantasia i que faran creure als xiquets que tot és possible.

En clau musical i de comèdia, l'espectacle conta, a ritme de blues, jazz i balades, la mort del rei Uther, i com Artús n'hereta el tron. El mag Merlí el protegirà fins que puga fer-se càrrec del regne i lluitar contra la bruixa Morgana, que vol impedir la història d'amor entre Artur i Ginebra.

L'espectacle, amb banda sonora original i produït per la companyia Trencadís de Tavernes de la Valldigna, ha sigut guardonat amb el premi al millor musical infantil dels Premis de Teatre Musical.

El 18 de juliol s'estrena al Teatre Olympia i s'hi podrà veure fins al 29 de juliol. Les entrades són a partir de 12 euros i hi ha descomptes per a grups, famílies i xiquets menors de quatre anys.

També et pot interessar

stats