El teatre El Musical acull l'estrena de la gira d’enguany de la companyia València Dancing Forward

Un equip d’À Punt ha assistit als assajos del cos de ball, que interpretarà 'Jardí tancat', la primera coreografia de Nacho Duato

El teatre El Musical acull l'estrena de la gira d’enguany de la companyia València Dancing Forward / À Punt NTC

El teatre El Musical de València acull l'estrena de la gira 2022 de la companyia València Dancing Forward. Un equip d’À Punt NTC ha assistit als últims assajos del cos de ball, que interpretarà Jardí tancat, la primera coreografia del ballarí Nacho Duato.

La veu de Maria del Mar Bonet acompanya els primers moviments de Jardí tancat. La peça impregnada de mediterrània és una de les coreografies que formen part de la gira de la companyia, un trampolí per a ajudar a professionalitzar-se joves promeses de la dansa. 

"València Dancing Forward és una plataforma que dona l’experiència necessària a ballarins i ballarines per a després trobar un lloc en companyies de dansa i poder viure de la professió”, afirma Joan Crespo, codirector de la companyia. 

A més, el cos de ball ha viscut l'extraordinària experiència d'assajar amb el ballarí Nacho Duato, ja que Jardí tancat va ser la seua primera coreografia en 1983. “M’encanta veure el meu primer ballet en ballarins que no havien nascut en aquell moment”, assegura el prestigiós coreògraf. 

Catorze ballarins i ballarines han sigut els triats per a interpretar diferents peces coreogràfiques de dansa contemporània i neoclàssica. L'estrena al teatre El Musical de València continuarà amb setze funcions que giraran per diferents ciutats del territori valencià fins a desembre. 

També et pot interessar

stats