El Teatre Escalante de València presenta quatre produccions pròpies per a la nova temporada

'Peter&Pan', 'L'home que cremava pedres', 'Boira' i 'Princeses, cavallers i dracs', obres adreçades al públic infantil i juvenil, són les estrenes del teatre de la Diputació de València

Imatge d'arxiu d'una obra al Teatre Escalante de València
Imatge d'arxiu d'una obra al Teatre Escalante de València / Diputació de València

El Teatre Escalante de València ha presentat aquest dimecres quatre produccions pròpies per a la nova temporada 2023-2024 adreçades al públic infantil i juvenil. Peter&Pan, de la companyia La Mar; L'home que cremava pedres, de Tian Gombau; Boira, de MaQuinant Teatre i Princeses, cavallers i dracs, de Bramant Teatre, ocuparan els cartells del teatre de la Diputació de València durant la pròxima temporada.

Peter&Pan iniciarà la temporada 2023-2024 del Teatre Escalante el dia 30 de setembre. L'obra de la companyia La Mar és una versió lliure de la novel·la Peter Pan de James Matthew Barrie. L'espectacle, adaptat de la història original per Xavo Giménez i María Cárdenas, es presentarà fins al 17 d'octubre, entre setmana per al públic escolar i els caps de setmana i festius per a les famílies.

En desembre arribarà L'home que cremava pedres, del creador castellonenc Tian Gombau, una obra que tracta la relació d'un xiquet amb el seu pare, absort en la faena. La companyia de Gombau representarà l'obra amb diversos torns de matí i vesprada.

Boira i Princeses, cavallers i dracs són les propostes d'Escalante per al 2024. Durant abril i maig s'oferirà Boira, de MaQuinant Teatre, que reflexiona sobre la tristesa en la infància a través dels ulls d'una xiqueta a qui s'acompanya en el seu viatge interior des d'una mirada alegre.

L'última setmana de maig arribarà Princeses, cavallers i dracs, de Bramant Teatre, que combina text, dansa, música i arts visuals. El text de Jerónimo Cornelles i Guadalupe Sáez reflexiona sobre els equivalents al segle XXI dels cavallers i les princeses medievals, per a donar veu a la generació nascuda entre 1995 i 2010.

La directora i coordinadora artística d'Escalante, Marylène Albentosa, ha explicat que "és un luxe comptar amb aquestes companyies valencianes i impulsar la creació d'arts escèniques dirigides a la infància i la joventut en tots els seus llenguatges amb equips artístics de primer nivell".

També et pot interessar

stats