Taylor Swift s'imposa en uns repartits MTV VMA amb sabor llatí i coreà

Els premis han estat molt repartits amb tres estatuetes conjuntes per a Lil Nas X i Jack Harlow i tres més per a Harry Styles. 'Saoko' de Rosalía guanya el premi a millor edició

Taylor Swift posa en els premis MTV Video Music Awards a New Jersey, els Estats Units
Taylor Swift posa en els premis MTV Video Music Awards a New Jersey, els Estats Units / Eduardo Muñoz (Reuters)

La cantant estatunidenca Taylor Swift s'ha imposat en els Vídeo Music Awards (VMA), els guardons musicals més veterans de la cadena MTV. La seua cançó All Too Well ha rebut el premi a millor videoclip de l'any, així com les distincions a millor vídeo en format llarg i millor direcció.

Swift, que va acudir amb un elegant minivestit de cadenes de pedreria platejada del dissenyador Óscar de la Renta, va anunciar en recollir el premi que llançarà un nou disc el pròxim 21 d'octubre que es titularà Midnights, en el qual contarà tretze històries de nits sense dormir al llarg de la seua vida.

Els premis, entregats en un abarrotat Prudential Center, a Newark (Nova Jersey), ha estat molt repartits amb tres estatuetes conjuntes per a Lil Nas X i Jack Harlow per la seua versió de la cançó Industry Baby, i tres més per a Harry Styles.

Styles, que no va acudir a la cita, es va emportar l'astronauta al millor àlbum de l'any per Harry's House, mentre que la seua cançó As It Was, va ser triada com el millor videoclip pop i millor cinematografia.

Harlow es va emportar, a més, una estatueta en solitari per First Class, triada com la millor cançó de l'estiu.

Nicki Minaj, la gran protagonista de la nit

La rapera Minaj, 17 vegades nominada als VMA i 5 vegades guanyadora, es va convertir en la gran protagonista de la vetlada en la qual va rebre el premi honorífic Michael Jackson Video Vanguard, a més de l'estatueta pel millor vídeo de hiphop per la seua cançó Do We Have a Problem?

Sabor llatí i coreà

A més dels premis a millor vídeo musical llatí, que va recaure en la cançó Envolver, de la brasilera Anitta, i el millor vídeo coreà, que es va emportar Lisa per Lalisa, els ritmes llatins i el K-Pop van sonar amb força.

Anitta, que va destacar la distinció per primera vegada d'un artista brasiler en els VMA, va cantar davant l'enèrgic auditori, on també van actuar els colombians J Balvin i Ryan Castro i el porto-riqueny Bad Bunny.

Bad Bunny es va alçar amb el premi a millor artista de l'any i en un breu discurs va fer un al·legat a Puerto Rico, la seua cultura i la seua llengua.

Així mateix, el treball Saoko de Rosalía va ser distingit amb el premi a millor edició.

El K-Pop es va emportar tres astronautes, més enllà del reservat a aquesta categoria: el de Push Performance, que va recaure en Seventeen; millor vídeo de metavers, que va ser per a Blackpink i millor grup de l'any, que es va emportar BTS.

També et pot interessar

stats