Tallers i actuacions musicals omplin Castelló de talent en la segona jornada del Trovam

La música com a oportunitat de faena i de creació d'empreses ha sigut el principal tema de debat en el festival.

Trovam. Divendres de vesprada.
Trovam. Divendres de vesprada.

El festival Trovam Pro Weekend reuneix a Castelló 400 professionals, entre productors, programadors i mànagers, a més de 50 artistes que pujaran als diversos escenaris repartits per la ciutat. À Punt estrena escenari a la plaça dels Horts dels Corders, amb actuacions que començaran dissabte de bon matí.

La Fira de la Música en Valencià és un punt de trobada per als professionals que treballen al voltant d'aquest sector i una oportunitat per a reivindicar-se com a generadors de talent creatiu i, per tant, de riquesa. Aquesta és, almenys, l'opinió de José María Nácher, un dels participants en la taula rodona sobre els projectes de futur de la música. Segons ha destacat Nácher, que és professor d'Economia Aplicada de la Universitat de València, "la música, i la cultura en general, són àmbits estratègics a l'hora de pensar en la creació de noves empreses on poden treballar els nostres joves".

Però, a més de debats, tallers i taules redones al voltant de la indústria de la música, hi ha actuacions de grups com ara Kings of the beach, Modelo de respuesta polar, La habitación roja o Cactus. A més, demà l'escenari que ha muntat À Punt a la plaça dels Horts dels Corders acollirà actuacions des de bon matí.

També et pot interessar

stats