El taller de Pere Baenas busca revalidar el primer premi de les Fogueres 2023

L'artista Paco Torres i la foguera Baver - Els Antigons debuten en la categoria Especial

El taller Pere Baenas treballa en el monument de la foguera Florida - Portatge / À Punt NTC

A les portes de la festa de les Fogueres d'Alacant, al taller de Pere Baenas treballen a destall per a aconseguir el principal objectiu: revalidar el primer premi, que l'any passat van guanyar amb la creació del monument per a la foguera Florida-Portatge.  

Enguany fan una aposta arriscada i alhora innovadora per a Florida - Portatge, que vol captivar el públic i la crítica. La rosa dels vents serà el remat, amb vora 20 metres d'altura, el més gran que s'ha fet mai fins ara a la ciutat.

Entre les mans que hi ha en plena faena estan les de l'artista Paco Torres, que té la responsabilitat de portar Baver - Els Antigons a la categoria reina. Foguera i artista debuten enguany en la categoria Especial. "Nosaltres no vam dubtar en cap moment perquè la il·lusió era molt gran", ha explicat Torres. Un sentiment que ara es confon amb els nervis a parts iguals, amb la certesa de la faena ben feta i el convenciment d'estar a l'altura de la categoria.

"Pense que agradarem a la gent", ha confiat Torres. Amb les aspiracions intactes, el compte arrere ha començat. Molt prompte, fogueres i ninots envairan els carrers d'Alacant.

També et pot interessar

stats