El Swing Jazz ompli València de música i ball

El concert s’emmarca en el cicle "Jazz als barris i pobles de València".

El Swing Jazz ompli València de música i ball
El Swing Jazz ompli València de música i ball

Nova cita del XXIII Festival de Jazz de València, amb un concert d'accés lliure aquest dissabte, 31 d'agost, a les 21:00 hores a la plaça de la Mare de Déu, on el públic podrà gaudir d'un espectacle de balls i swing jazz que protagonitzarà Le Dancing Pepa Swing Jazz. Aquest concert s’emmarca en el cicle "Jazz als barris i pobles de València", una iniciativa que es desenvolupa fins al 7 de setembre.

Així, aquest grup musical valencià amb grans músics d’estil swing jazz amb ritmes frescos i molt rítmics, portarà el públic fins als carrers de Nova York dels anys vint. Interpreten temes de frenètic blues, lindy hop, swing clàssic i jazz amb base rítmica de piano, bateria i contrabaix, així com una part melòdica en què entren en joc el trombó, la trompeta i el saxo alt. Aquesta formació va quedar seleccionada per a participar en The World Jam, la batalla entre els millors grups de swing del món, on per a molts va ser la gran sorpresa de la sessió.

Les cites següents, totes amb el mateix horari de les 21:00 hores, seran el 5 de setembre a la platja de les Arenes, amb Bertrand Kientz Quintet i, després, la Sedajazz Big Band i el seu espectacle Latin Jazz Party; i el 7 de setembre a la plaça de Patraix, amb Eva Romero & Jazzbona Big Band.

També et pot interessar

stats