Suspenen els concerts de Nathy Peluso a Alacant i Benicàssim per un contacte amb un cas de Covid

L’organització de La Plaça en Viu ha reprogramat el concert d’Alacant al 2 de setembre

Suspesos els concerts de Nathy Peluso a Alacant i Benicàssim

La cantant argentina Nathy Peluso ha anunciat a través de les seues xarxes socials que suspén els concerts que tenia aquesta setmana a Alacant i Benicàssim pel contacte d’ella i de membres del seu equip amb un cas de Covid. 

“Ens confinem alguns dies més per protocol per respecte a la situació sanitària i per a protegir a l’equip de Calambre Tour”, ha assegurat l’intèrpret. 

Nathy Peluso havia d’actuar aquest dijous en la Plaça de Bous d’Alacant i divendres en el festival Luce Benicàssim. En el cas del concert d’Alacant, l’organització ha assegurat en un comunicat que reprogramaran l’actuació per al 2 de setembre i que les entrades actuals seran vàlides per a la nova cita. 

Pel que fa al LUCE Benicàssim, l’organització ha informat als assistents que no han pogut trobar una nova data per al concert, ja que el festival acaba aquest dissabte, 31 de juliol, amb l’actuació de Rozalén. 

L’intèrpret d’èxits mundials com Delito o La Sandunguera, resident a Barcelona, es troba en un moment daurat de la seua carrera. Menys d’un any després del llançament del seu segon àlbum, Calambre, la cantant acaba d’aconseguir dos premis Carlos Gardel a millor àlbum pop alternatiu i millor nova artista, i té programats vora una trentena de concerts per tota Espanya per presentar-lo. 

L’últim èxit, Mafiosa, té 6 milions de visualitzacions en Youtube i vora 4 milions en Spotify només dos setmanes després del llançament. 

També et pot interessar

stats