Spencer Tunick fotografia un miler de persones nues a València

Aquesta acció artística forma part del festival Intramurs, del qual À Punt Mèdia n'és mitjà oficial.

Sessió fotogràfica de Spencer Tunick aquest dissabte al matí a les Torres de Serrans, a València.

El fotògraf nord-americà Spencer Tunick ha fotografiat centenars de persones nues aquest dissabte a València dins de l'acció artística València, pell del Mediterrani. 

Aquesta acció artística forma part del festival Intramurs, del qual À Punt Mèdia n'és mitjà oficial. De fet, en les pròximes setmanes oferirà un reportatge sobre l'obra de Tunick.

Amb la representació, Tunick pretén "elevar la dona per damunt de l'home". Per això, en la foto els homes estan gitats i elles, plantades.

Tunick, famós per les seues multitudinàries fotografies de gent nua, va visitar dijous la redacció d'À Punt Mèdia per a contar-nos quin és l'objectiu de la seua primera acció a casa nostra.

El fotògraf nascut a Nova York tenia previst retratar a centenars de persones davant diferents entorns i arquitectures de València el dissabte 3 de novembre de 2018, en el marc del certamen Intramurs, però aquesta data es va ajornar a març per motius personals i meteorològics.

Precisament l'associació cultural va habilitar el web perquè els interessats a participar-hi es registraren i formaren part d'aquesta acció. Una iniciativa que va tindre una bona resposta perquè, segons Intramurs, milers de persones procedents majoritàriament d'Espanya, però també d'altres països d'Europa i del món, van mostrar interés a participar en l'acció de l'artista a València.

També et pot interessar

stats