S'obri el termini del sorteig per a veure la mascletà des del balcó de l'Ajuntament de València

Els interessats s'han d'inscriure en un formulari que s'obri a les 00:00 hores d'aquest dilluns, i que es tancarà el dimecres, dia 15, a les 23:59 hores

Imatge de la mascleta que fa 16 de les Falles de València 2022
Imatge de la 16a mascletà de les Falles de València 2022 / Junta Central Fallera
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
10 de febrer 2023 - 13:02 Actualitzat: 12 de febrer 2023 - 18:49

El balcó de l'Ajuntament de València tornarà a obrir-se a la ciutadania per huité any consecutiu perquè 360 veïns i veïnes de la ciutat visquen des d'aquest espai emblemàtic del consistori una de les deu primeres mascletaes de Falles. Com és habitual, la selecció d'eixes persones es farà a través d'un sorteig que té com a primer pas inscriure's en un formulari entre les 00:00 d'aquest dilluns i el dimecres, dia 15, a les 23:59 hores. Aquestes hauran de ser majors d’edat i estar empadronades a la ciutat de València.

Aquesta inscripció ha de fer-se a través de l'enllaç https://www.valencia.es/val/mascletabalco o https://www.valencia.es/cas/mascletabalcon i el sorteig per a saber qui són els guanyadors se celebrarà divendres que ve, dia 17 de febrer.

Sobre aquesta iniciativa, el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, ha explicat en un comunicat que "en el govern de Joan Ribó hem obert el balcó a la ciutadania des del primer dia perquè l'Ajuntament no és un búnquer per a uns pocs, sinó que és de tots els veïns i veïnes de València", i també "ho és en Falles, quan aprofitem per a donar la benvinguda a la ciutadania, a les juntes locals falleres i a les mateixes comissions falleres".

El dijous, dia 16, es creuaran les dades de les persones inscrites amb el padró municipal i el divendres, dia 17, se sortejaran deu invitacions dobles i gratuïtes perquè vint persones al dia puguen accedir al balcó per a viure una de les mascletaes, des del dia 1 fins al 10 de març.

Entre eixe mateix dia 17 i fins al 28 de febrer s'enviaran per correu electrònic les invitacions personalitzades a les persones que les hagen guanyat el sorteig.

Les invitacions seran per a un dia concret i no es podran canviar. Si la persona afortunada no poguera anar, la seua invitació doble passaria a ser oferida a la primera persona de la llista de reserva que es generarà.

També et pot interessar

stats