Sorolla recala al Palau de la Generalitat, obert els caps de setmana d'octubre

Quatre obres del pintor valencià i tres panells decoratius de l'artista alacantí Manuel Baeza s'exposaran al Saló Daurat

Exposició d'obres de Sorolla al Saló Daurat del Palau de la Generalitat

El Palau de la Generalitat continuarà obert durant els caps de setmana d'aquest mes d'octubre per a oferir a la ciutadania una exposició amb quatre obres de Joaquim Sorolla i tres panells decoratius de l'artista alacantí Manuel Baeza, que s'exposaran al Saló Daurat.

Les obres de Joaquim Sorolla són El crit del Palleter, El Pare Jofré defensant un boig, Les pescadores i un retrat a la cantant valenciana de sarsuela Isabel Brú, obra de recent adquisició per part de la Generalitat, segons ha explicat la directora general de Promoció Institucional, Fernanda Escribano.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha destacat la importància de l’adquisició del retrat d’Isabel Brú per la mestria de Sorolla i el prestigi de la cantant retratada.

Quant a les instal·lacions de Baeza, es tracta de tres panells de grans dimensions que el pintor alacantí va realitzar el 1954: Pescadors, Dones amb cistelles de peix i Dones cosint xarxes. Els tres han sigut restaurats per l’Institut Valencià de Conservació i Restauració.

També et pot interessar

stats