La soprano Lise Davidsen inaugura el cicle ‘Les Arts és lied’ del Palau de les Arts de València

Ainhoa Arteta, Anita Rachveslishvili, Christian Gerhaher, René Pape i Sonia Yoncheva protagonitzen la resta de vetlades del cicle.

La soprano noruega Lise Davidsen va iniciar la seua meteòrica carrera després de guanyar el concurs Operalia-Plácido Domingo el 2015
La soprano noruega Lise Davidsen va iniciar la seua meteòrica carrera després de guanyar el concurs Operalia-Plácido Domingo el 2015 / Palau de les Arts

L’emergent soprano Lise Davidsen va inagurar diumenge, 25 d’octubre, a les 18.00 hores, la segona edició del cicle ‘Les Arts és lied’ a la Sala Principal del Palau de les Arts de València. Reconeguda per la crítica nord-americana com “una veu entre un milió”, Lise Davidsen arriba al Palau de les Arts com una de les noves sensacions del repertori dramàtic: el seu registre i talent artístic ha sigut comparat amb el de les grans dives nòrdiques del gènere com Birgit Nilsson o Kirsten Flagstad.

James Baillieu l’acompanya al piano en un recital en què la soprano escandinava interpretarà lieder de Johannes Brahms, Robert Schumann, Edvard Grieg i Richard Strauss.

‘Les Arts és lied’ reunirà a València alguns dels més destacats intèrprets d’aquesta composició musical durant la temporada 2020-2021. A més de Lise Davidsen, debutaran a la Sala Principal estreles com el reputat liederista Christian Gerhaher i la cotitzada mezzosoprano Anita Rachveslishvili. També tornaran a València intèrprets que han gaudit de memorables reconeixements a les Arts com el baix René Pape o la soprano Sonia Yoncheva.

A més, el 29 de novembre, les Arts recupera el recital de la soprano Ainhoa Arteta que va ser cancel·lat la passada temporada amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma.

El preu de les localitats de ‘Les Arts és Lied’ oscil·la entre 10 i 40 euros. Per a més informació, els interessats poden consultar la pàgina web del teatre ‘ww.lesarts.com’.

També et pot interessar

stats