Sonora, el circuit de la música valenciana, tanca el cap de setmana amb La Fúmiga

La música, el teatre i la dansa també seran les protagonistes de l'últim cap de setmana amb l'aforament cultural al 30% 

El circuit de la música valenciana, Sonora, tanca el cap de setmana amb La Fúmiga / À Punt NTC
23 d'abril 2021 - 21:49

Sonora, el circuit de la música valenciana, arriba a Aielo de Malferit amb un concert de la banda alzirenya La Fúmiga, amb 12 components i ànima de xaranga, per a presentar el que va ser el seu primer disc. Sota el títol 'Espremedors', l'àlbum promet els ritmes festius, el vent dels metalls i un esperit desvergonyit que convida a ballar i passar-ho bé.

Un recital italià amb Sonya Yoncheva 

A més, aquest diumenge el Palau de les Arts acull de nou la soprano Sonya Yoncheva, huit anys després del seu últim concert, quan va aparéixer a l'òpera 'La Traviata'. Amb l'acompanyament al piano de Malcom Martineau, la vocalista búlgara farà un recital dedicat a la música italiana, on interpretarà cançons i romanços de compositors com Leoncavallo, Martucci, Verdi i Puccini.

Teatre per a tota la família

L'agenda cultural no s'oblida dels més menuts i el teatre Arniches d'Alacant ofereix aquest diumenge l'espectacle  'Sin miedo', una funció amb acrobàcies i poesia que ensenya a superar pors i dimonis. 

El fil flamenc d'Ariadna

El Teatre Principal de Castelló ofereix un espectacle flamenc de la mà de la coreògrafa Rafaela Carrasco i el dramaturg Álvaro Tato. L'obra 'Ariadna' és un viatge cap a la tragèdia grega. Un homenatge a una deessa i tot un mite de la Grècia clàssica. 

Aquests seran els últims espectacles amb l’aforament al 30% de la capacitat, que s’ampliarà el proper dilluns amb els nous canvis establerts pel Consell.

També et pot interessar

stats