Així sona "Primrose Hill", la cançó conjunta entre els fills de Lennon i McCartney

Els fills dels mítics membres de The Beatles parlen del poder de les vistes panoràmiques que té eixa zona del nord de Londres

James McCartney i Sean Ono Lennon, fills dels integrants de The Beatles
James McCartney i Sean Ono Lennon, fills dels integrants de The Beatles / X: @jamesmccartneyofficial

James McCartney, fill de Paul i Linda McCartney, i Sean Ono Lennon, fill de John Lennon i Yoko Ono, s'han unit per a traure la cançó, "Primrose Hill", en honor a eixa zona del nord de Londres. Els fills dels integrants de la mítica banda The Beatles han escrit conjuntament aquesta cançó acústica que busca reflectir el poder de les vistes panoràmiques de la capital britànica que té Primrose Hill.

En el seu compte de la xarxa social Instagram, James McCartney, de 46 anys, diu: “'Primrose Hill' ja està ací. Hui estic molt emocionat de compartir la meua última cançó escrita conjuntament amb el meu bon amic Sean Ono Lennon”. “Amb el llançament d'aquesta cançó sembla que realment estem posant les coses en marxa i estic molt emocionat de continuar compartint música amb vosaltres”, ha afegit.

L’exbeatle Paul McCartney ha donat tot el seu suport a la cançó en compartir-la en els seus comptes de xarxes socials i ha enviat el seu afecte a Sean Ono Lennon, qui té 48 anys.

La col·laboració dels fills de dos grans famosos se suma a altres projectes en solitari que han fet en el passat. "Primrose Hill" és el segon llançament de James McCartney enguany després de tornar amb "Beautiful" al febrer, el seu primer llançament des de 2016, mentre que Sean Ono Lennon té una sèrie de discos en solitari sota el seu nom.

També et pot interessar

stats