“Eres el somriure permanent”: el missatge de la cort d'honor a la fallera major infantil de València

L’equip d'À Punt li ha preparat a Paula Nieto una sorpresa protagonitzada per les seues companyes de la cort d'honor

Paula Nieto amb À Punt Mèdia

Paula Nieto és la fallera major infantil de València, una xiqueta que no passa desapercebuda. Des del balcó, ja quan dona l’orde al pirotècnic, cada dia sorprén la fraternitat que mostra amb les seues companyes de la cort d'honor, a les que convida a dirigir-se al pirotècnic i compartir tota la seua emoció. I també a les que sol abraçar en acabar la mascletà.

La carismàtica fallera major infantil de València ha compartit amb À Punt les hores prèvies a l'inici de la Plantà 2023. Des del set d'À Punt Mèdia ha comentat l'emoció que arribe la vesprada i com està vivint aquests dies. El conductor del programa, Ferran Cano, li ha reconegut: "som Paulafans", la qual cosa ha fet riure la fallera menuda. Paula és una xiqueta molt espontània que viu la festa com ningú. Tot i això, ha reconegut que manté els seus horaris. Ella sopa i se'n va a dormir. “Sols si algun dia tinc acte a la nit, me’n vaig a dormir més tard”, afirma.

La cara de felicitat li marca un somriure d’orella a orella. En preguntar-li si li agrada manar ella ha sentit ballar i ha dit que li agrada molt ballar. Ha sigut quan li han aclarit que sembla que li agrada molt dir les paraules al pirotècnic, Paula ha contestat: “M'agrada ballar… I manar també, i dir-li al pirotècnic que pot començar la mascletà era un somni de menuda i ho dic amb molta il·lusió”.

Paula mira a la seua tia Belén Medina, quan va ser fallera major infantil l'any 1990
Paula mira a la seua tia Belén Medina, quan va ser fallera major infantil l'any 1990 / À Punt Mèdia

L’equip d’À Punt li ha preguntat qui és la persona que més l’orienta i l’aconsella en aquest moment de la seua vida. “La meua tia Belén, perquè ella ja ha viscut el que jo estic vivint”. Belén Medina va ser fallera major infantil de València el 1990.

Paula, aquest dimarts de matí, ha visitat les seues companyes de la seua escola de Jesuïtes de València. En acabar l’entrevista, la fallera major infantil ha rebut una sorpresa per part de l’equip d’À Punt. Un vídeo on les falleres de la cort d'honor li han dedicat unes paraules molt boniques i han dit d’ella que és "el somriure permanent”, “sempre estàs contenta”, “eres superexpressiva i superdeportista”. I han dit que li encanten els petards i els playbacks de la falla. “I el que més t’agrada és vestir-te de valenciana”. Paula, emocionada, els ha dedicat un cor amb les mans.   

També et pot interessar

stats