'Somiant el carnestoltes dels animals' arriba a Nadal al Teatre Principal de València

L'espectacle de Títeres Etcétera, replet d'humor, música, poesia i animals, podrà veure's entre el 27 i el 29 de desembre.

Un moment de l'obra 'Somiant el carnestoltes dels animals'
Un moment de l'obra 'Somiant el carnestoltes dels animals' / Enrique Lanz

La companyia Títeres Etcétera, Premi Nacional de Teatre per a la Infància i la Joventut, arriba aquest Nadal al Teatre Principal de València amb Somiant el carnestoltes dels animals, un univers oníric replet d'humor, poesia i animals que sorgeixen de la música que podrà veure's entre el 27 i el 29 de desembre. L'espectacle, coproduït pel Gran Teatre del Liceu de Barcelona, adapta les obres Preludi a la migdiada d'un faune de Claude Debussy, i El carnestoltes dels animals, de Camille Saint-Saensy.

Somiant el carnestoltes dels animals encadena sorpreses sense cap altra lògica que la dels somnis, sense més argument que "la mateixa música i un munt d'animals espectaculars per a potenciar l'art de gaudir observant", segons relata el seu director, Enrique Lanz.

La música, interpretada en directe per Murtra Ensemble, guia l'obra a través de mons de fantasia i dona lloc a l'aparició d'imatges sorprenents com un tiranosaure de dotze metres d'ample, un elefant africà de tres metres d'alt, una tortuga gegant que passeja un músic dalt la closca o un aquari per tot l'escenari que fa la sensació d'estar a les profunditats oceàniques.

Les funcions al Teatre Principal de València formen part de la programació del Teatre Escalante. Destinat a un públic familiar, l'edat recomanada és a partir de tres anys.

També et pot interessar

stats