"La sociedad de la nieve" de Bayona representarà Espanya en els Oscars

L'actriu Bárbara Lennie ha sigut l'encarregada de llegir aquest dimecres el resultat de la votació final dels membres de l'Acadèmia de Cinema

El rodatge de la cinta en els Andes
El rodatge de la cinta als Andes / Europa Press

La sociedad de la nieve, el film de Juan Antonio Bayona sobre la tragèdia aèria dels Andes del 1972, representarà Espanya en la 96a edició dels Premis Oscar, que se celebraran el 10 de març del 2024, en la categoria de millor pel·lícula internacional.

L'actriu Bárbara Lennie ha sigut l'encarregada de llegir aquest dimecres el resultat de la votació final dels membres de l'Acadèmia de Cinema, que han triat la pel·lícula de Bayona enfront de les altres dues finalistes.

Ara, La sociedad de la nieve inicia el seu camí per a l'Oscar esperant a conéixer si entra en el primer tall de l'Acadèmia, la coneguda com a shortlist de deu títols, que es coneixerà el 21 de desembre. També s'espera que el 23 de gener s'anuncien els cinc finalistes d'aquesta categoria a millor pel·lícula estrangera.

L'any passat la candidatura espanyola va recaure en Alcarràs, de Carla Simón, que no va aconseguir entrar en les cinc finalistes dels Oscar.

També et pot interessar

stats