Smoking Souls triomfa a Ciutat de Mèxic

El concert dels pegolins al Transgresivo Fest ha tingut tant d’èxit que fins i tot els mitjans de comunicació mexicans se n’han fet ressò 

Smoking Souls ha tocat al Transgresivo Fest, a Ciutat de Mèxic / À Punt NTC

La banda Smoking Souls ha travessat l'oceà Atlàntic per a portar la seua música fins a Ciutat de Mèxic. Aquest cap de setmana han participat en el festival Transgresivo Fest de la capital mexicana. 

A 10.000 quilòmetres de casa, els de Pego (Marina Alta) han pujat a l'escenari del Transgresivo Fest a la capital mexicana. Una experiència única i molt emocionant que, asseguren, els ha posat la pell de gallina. "Ha sigut molt intens i, com a valencians, estem molt orgullosos d'haver portat la nostra música tan lluny de casa, cantant en la nostra llengua", ha contat a À Punt el vocalista del grup, Pau Camps. 

El seu rock en valencià ha agradat molt a l’altra banda de l’oceà Atlàntic, segons els testimonis dels assistents al concert que ha pogut arreplegar À Punt. Asseguren que la banda els ha agradat molt perquè “contagia molt de ritme i rock & roll”, per això els recomanen fervorosament. 

La bona acollida dels pegolins a Mèxic ha sigut tan gran que, fins i tot, ha tingut ressò als mitjans de comunicació, i la banda espera que això els ajude a poder tornar-hi prompte, confessen. 

També et pot interessar

stats