Les sirenes de Benidorm triomfen en l'Olimpíada Mundial de Suïssa

À Punt es cola en un entrenament d'aquest trio de nadadores d'Aqua Natura, que competiren contra altres països en diferents modalitats de natació, apnea i salvament 

À Punt es cola en un dels entrenaments de l'equip

Tres valencianes han tocat el cel a Suïssa després de convertir-se en campiones de l'Olimpíada Mundial de Sirenes. Una competició internacional celebrada el passat cap de setmana en què mitologia i esport s'han entremesclat i que situa Espanya com absoluta triomfadora, ja que ha copat els tres primers llocs del rànquing. Una aclaparadora victòria protagonitzada per l'equip Aqua Natura de Benidorm.

El trio format per Lucía, Verónica i Veracruz competia contra nadadores d'altres països en diferents modalitats de natació, apnea i salvament i ha arrasat. Un equip d'À Punt NTC ha acompanyat aquest dream team subaquàtic en un entrenament per a conéixer de primera mà com es prepara una sirena olímpica. 

Perquè és molt més que nadar en monoaleta i apnea. A més d'en velocitat, competeixen en salvament i rescat i han de combinar també la capacitat artística de fer figures i posar sota l'aigua. Esperen que prompte es reconega com a esport subaquàtic federat aquesta versió artística d'apnea i natació sincronitzada. 

També et pot interessar

stats