Trenta editorials independents i cinquanta autors en la setena edició del Sindokma

El centre cultural La Nau de València acull durant tot el cap de setmana aquest festival del llibre i l’edició contemporània

El festival del llibre Sindokma celebra la seua setena edició
El festival del llibre Sindokma celebra la setena edició / Sindokma

La setena edició del festival del llibre Sindokma, organitzat per la revista cultural Makma i l’associació Apacc, reuneix aquest cap de setmana, en el centre cultural La Nau de la Universitat de València, trenta editorials independents i segells de llibre d'artista i a una cinquantena d’autors i artistes en una mostra amb un nodrit programa d’activitats que s’endinsen en l’univers de l’edició contemporània.

Aquest certamen aposta, per seté any, per una àmplia programació amb presentacions, taules redones i tallers infantils amb continguts i perfils heterodoxos que donen espai a aquelles propostes editorials de formats menys convencionals.

Programa d'activitats i presentacions del VII Sindokma festival del llibre
Programa d'activitats i presentacions del VII Sindokma festival del llibre / Sindokma

El feminisme, la poesia contemporània o la política actual i el rol dels mitjans de comunicació són alguns dels temes que estaran presents durant les jornades.

D’altra banda, des del punt de vista editorial, es revisarà la importància del llibre com a objecte, així com els formats emergents, com ara els pòdcasts literaris. El llibre d’artista serà un dels pilars d’aquesta edició, en la qual s’aprofundirà en les seues singularitats com a suport físic, la diversitat de tècniques possibles i el sentit que dona a l’obra artística.

L’accés al festival, que compta amb el suport de la Universitat de València, el Vicerectorat d'Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV i la Direcció General de Cultura de la Generalitat, entre altres, és lliure i tancarà les portes aquest diumenge a les 14:00 hores. 

També et pot interessar

stats