El sindicat d'actors nomina professionals d'À Punt per als Premis AAPV 2020

Els Premis Narcís a la trajectòria professional es lliuraran enguany a l'actriu Cristina Fenollar i l'actor Manuel Ochoa.

El sindicat d'actors nomina professionals d'À Punt per als Premis AAPV 2020
El sindicat d'actors nomina professionals d'À Punt per als Premis AAPV 2020

El sindicat d'Actors i Actrius Professionals Valencians ha anunciat els nominats per als Premis AAPV 2020, que es lliuraran el 24 de març, Dia Mundial del Teatre, al Teatre Principal de València.

Els Premis Narcís a la trajectòria professional es lliuraran enguany a l'actriu Cristina Fenollar i l'actor Manuel Ochoa en reconeixement pel seu treball “a favor del fet teatral".

Els diferents nominats als Premis AAPV, que s'entregaran a les millors interpretacions masculina i femenina de l'audiovisual, doblatge i teatre, així com als premis revelació, s'han triat a través de les propostes i posteriors votacions dels actors professionals valencians.

Entre els actors i actrius nominats es troben membres del repartiment de La forastera i Parany, a més del bíter Adrián Romero com a actor revelació.

En la categoria de les millors interpretacions hi ha els noms de Maria Maroto, Jordi Ballester i Cèsar Tormo per La forastera; Mamen García i Nuria Herrero per Señoras del (H)AMPA i Leo de Bari per Parany.

Els candidats al premi del millor doblatge són Greta Ruiz, Nelo Gómez i Daniel González per El paradís de les senyores; Pilar Martínez per Precious; Pilar Almeria per Pau, amor i malentesos i Aram Delhom per The mexican.

Els nominats per al guardó de teatre són Maribel Baiona per Tirant; Cristina Fernández per What is love?; María José Peris per Tórtora; Laura Romero per Tot verd; Toni Agustí i Carles Sanjaime per Valenciana; Sergio Caballero per Dinamarca i Ramón Rodenas per Rob.

Irina Bargues, Mar Mandli, Glòria Román, Manu Climent, Roberto Hoyo i Adrián Romero són els seleccionats per a optar als premis revelació d'enguany.

També et pot interessar

stats