La Setmana Santa Marinera de València renova la Junta Major amb Pep Martorell com a president

El nou consell de govern es marca com a objectiu adaptar la festa a la societat actual.

La nova Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València.
La nova Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València.

Pep Martorell és des d’anit el nou president de la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València per als tres pròxims exercicis després d’una votació en què varen participar les 30 confraries, germandats i corporacions que integren la festa. 

La seua candidatura va obtindre 58 vots pels 20 de l’altra candidata, Amparo Carabal. En la votació hi va haver 5 vots en blanc. 

Serà la segona vegada que Martorell exercirà la presidència, un càrrec que va ostentar entre el 2004 i el 2007. El consell de govern l’integren un total de 14 persones amb Begoña Sorolla com a vicepresidenta. Sorolla va ser presidenta de la Junta Major entre el 2007 i el 2013. 

Entre els projectes del nou consell de govern hi ha l’adaptació de les celebracions de la Setmana Santa Marinera de València a la societat actual, tant en aspectes de promoció, com d’implementació i adaptabilitat a les noves tecnologies, recuperar la presència de la Setmana Santa Marinera al Marítim durant tot l’any, promocionar el museu com bé cultural i treballar per a revaloritzar una festa que està catalogada com a Festa d’Interés Turístic Nacional. 

També et pot interessar

stats