Cap de setmana de festivals a la Comunitat Valenciana

La Fúmiga, Oques Grasses i Izal, entre altres, ompliran de música els escenaris dels Jardins de Vivers i el Luce Benicàssim

Cap de setmana de festivals a la Comunitat Valenciana

Al juliol tornen els grans festivals de música, i en poc de temps les entrades pràcticamente s'esgoten. Els concerts són els protagonistes de l’agenda del cap de setmana, on destaquen les actuacions de La Fúmiga i Oques Grasses als Jardins de Vivers de València i d’Izal al Luce Benicàssim.

Doble concert de la Fúmiga i Oques Grasses

Les bandes la Fúmiga i Oques Grasses van esgotar les entrades en els Concerts de Vivers dues hores després d'eixir a la venda, i amb motiu. Serà l'única actuació que el grup català farà a la Comunitat Valenciana, on a més presentarà el nou disc A tope amb la vida.

El final del llarg viatge d’Izal

Encara queden poques entrades per a gaudir d'Izal en el festival Luce Benicàssim. El grup presenta el seu "pequeño gran final del viaje", com ells han rebatejat la tornada als escenaris, una de les més esperades de l'any.

Teatre per a reflexionar sobre els límits de l’humor

Com canviaria la història si fer riure fora delicte? És el punt de partida d'Aventuras y entremeses de Juan Rana. Teatre per a reflexionar sobre els límits de l'humor a través del juí a l'enginy i la comèdia irreverent de Juan Rana, el comediant més cèlebre del Segle d'Or. Un homenatge al teatre espanyol, dins del Festival de Teatre Clàssic del Castell de Peníscola.

Jazzwoman estrena videoclip

Nou videoclip de Jazzwoman. La rapera balla salsa amb el grup Nativa en Cuando viene el calor. Un tema perfecte per a gaudir de l'estiu en el qual el rap, la salsa i la rumba s'entremesclen per a enfrontar-se amb humor a la calor de la vida.

També et pot interessar

stats