Serrat farà un segon concert a València l'1 de juliol

Les entrades per al primer concert, el dia 30 de juny, es van esgotar en només unes hores

El cantant Joan Manuel Serrat durant un concert, en  una imatge d'arxiu
El cantant Joan Manuel Serrat durant un concert, en una imatge d'arxiu / Toni Galán (Efe)

Després de vendre 50.000 entrades en poques hores de la seua gira de comiat "El vici de cantar 1965-2022" i esgotar les del concerts de València, Bilbao, Sant Sebastià, Madrid i Barcelona, el cantautor Joan Manuel Serrat confirma una segona data per a cadascuna d'aquestes ciutats, que en el cas de València tindrà lloc l'1 de juliol, a més de la cita ja anunciada del 30 de juny.

L'última gira de Serrat començarà l'abril del 2022 al Beacon Theatre de Nova York, per a després recalar a Sud-amèrica i finalment tornar a Espanya per a l'època estival, on oferirà el primer concert el 8 de juny a Múrcia.

Les dates confirmades a Espanya en les quals augmenta dies de concert són: Múrcia (8 juny, plaça de bous), Bilbao (11-12 juny, Palacio Euskalduna), València (plaça de bous, 30 juny-1 de juliol), Alacant (3 agost, plaça de bous), Sevilla (8 de setembre, plaça de bous de La Maestranza), Pamplona (17 setembre, Navarresa Arena) i Granada (23 setembre, plaça de bous).

Continua amb Sant Sebastià (8-9 octubre, Auditori Kursaal), Zaragoza (12 octubre, Pavelló Príncep Felip), Madrid (13-14 desembre, WiZink Center) i com a tancament final, Barcelona (Palau Sant Jordi, 22-23 desembre).

Les entrades per a les noves dates estaran a la venda a partir d'aquest divendres a través de jmserrat.com i en centres El Corte Inglés.

També et pot interessar

stats