Sergio Serrano guanya la cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia

Huit dramaturgues i dramaturgs s’han enfrontat amb paraules dins d'un ring de boxa

Participants del V Torneig de Dramatúrgia
Participants del V Torneig de Dramatúrgia / Slowphotos Fotógrafos

Sergio Serrano amb el malnom de 'El Navajica del Palancia' ha sigut el guanyador de la cinquena edició del Torneig de Dramatúrgia que organitza l’Institut Valencià de Cultura. Una activitat que té lloc a l’interior d'un ring on l’única arma són les paraules.

Després de diversos combats durant el mes de juny, la gran final va ser dissabte passat al Teatre el Musical de València on s’enfrontaren els guanyadors de les dues semifinals: d'una banda Rafa Segura, amb el malnom de 'L'alcoianet buscadomicilis' i de l’altra, Sergio Serrano, amb el malnom d’'El navajica del Palancia'.

En aquest torneig han participat huit dramaturgues i dramaturgs, dos de Castelló, dos d’Alacant i quatre de València, que s’han enfrontat per parelles i han presentat textos d'uns 30 minuts que són llegits per actors o actrius professionals dins d'un ring de boxa. 

Els autors i autores participants en aquesta cinquena edició del Torneig de dramatúrgia han sigut Rafa Segura, Laura Sanchis, Jacobo Julio, Isabel Requena, Sergio Serrano, Pepa Juan, Àfrica Hurtado i Juan Luis Mira.

El primer combat de quarts de final va ser el 31 de maig, al Teatre Principal de Castelló; el segon el 2 de juny al Teatre Arniches d’Alacant, el tercer i quart al Teatre el Musical de València els dies 8 i 10 de juny, i els guanyadors de cada combat s’enfrontaren en les semifinals al Teatre el Musical.

A més dels autors i autores han participat en el torneig un total de 29 actors i actrius. En tots els combat ha actuat Pau Blanco com a mestre de cerimònies.

També et pot interessar

stats