Sergi Villanueva, entre els finalistes dels Sony World Photography Awards

Aquest estudiant de l’UJI està entre els quatre espanyols seleccionats per la seua sèrie 'La Terreta', que captura la vida al voltant dels tarongers.

La sèrie 'La Terreta', de Sergi Villanueva, captura la vida diària al voltant dels tarongers
La sèrie 'La Terreta', de Sergi Villanueva, captura la vida diària al voltant dels tarongers / World Photograpy Organisation

Quatre fotògrafs espanyols, entre ells un de Gandia, han sigut seleccionats com a finalistes dels premis de fotografia Sony World Photography Awards, tres en la categoria per a professionals i un en la secció oberta a estudiants, segons ha anunciat el jurat d'aquests prestigiosos guardons.

Sergi Villanueva, de 25 anys i estudiant de la Universitat Jaume I de Castelló, ha sigut seleccionat en l'apartat reservat als estudiants per la seua sèrie La Terreta. En aquestes fotografies captura la vida diària al voltant dels tarongers, que el fotògraf associa amb la cultura i el sentiment de pertinença.

Els altres afortunats són Daniel Ochoa de Olza, en la categoria d'Arquitectura Professional, i Marta Moreiras i Álvaro Laiz, en la de Retrat Professional. Els candidats competiran ara per a guanyar en les seues respectives categories i ser nomenats fotògraf de l'any en la cerimònia que tindrà lloc el 17 d'abril a Londres

Ochoa de Olza participa amb la sèrie Border Wall Prototypes, que reflecteix la problemàtica sobre el mur que Donald Trump vol construir a la frontera amb Mèxic. Moreiras, que resideix a Dakar, presenta Pères, un treball a través del qual espera "motivar les dones en la seua batalla per la igualtat de gènere". The Edge és la proposta de Laiz, establit a Madrid, que reflexiona sobre el concepte de memòria compartida i intergeneracional de la tribu dels txuktxis, a Sibèria.

També et pot interessar

stats