Sergi Pérez Serrano, nou gerent de l'IVAM

El seu nomenament dona per finalitzat el procés de selecció obert al març, en un any en què l'entitat celebra el seu 30 aniversari.

Sergi Pérez Serrano, nou gerent de l\'IVAM
Sergi Pérez Serrano, nou gerent de l'IVAM

Sergi Pérez Serrano ha sigut nomenat com a nou gerent de l'Institut Valencià d'Art Modern, l'IVAM, de València. Així publica aquest dimecres el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en una resolució signada pel director de la galeria, José Miguel García Cortés. Amb això, es dona per finalitzat el procés de selecció obert al març.

La convocatòria del procés de selecció determinava que el nou gerent es vincularia a l'entitat cultural per un contracte d'alta direcció, amb un règim de dedicació exclusiva i unes retribucions equivalents a les previstes en les corresponents lleis de pressupostos de la Generalitat per a cada exercici. La selecció s'ha dut a terme atenent els principis i criteris enumerats en la normativa de regulació, limitació i transparència del règim del personal directiu del sector públic instrumental del govern valencià.

Format en la Universitat d'Oxford, Sergi Pérez Serrano ha sigut gerent del COR, el Consorci per a la Gestió de Residus, ha treballat per al Banc Mundial a la regió de Llatinoamèrica i del Carib, i s'ha especialitzat en governabilitat, anticorrupció i desenvolupament social.

Any especial per a l'IVAM

Aquest moviment es produeix en un any en què l'entitat celebra el 30 aniversari de la seua obertura. Es tracta d'un dels primers museus d’art contemporani d’Espanya i un projecte que després serviria de referència per a altres museus d’art modern que es van crear.

També et pot interessar

stats