La Senda del Poeta Miguel Hernández recorre els municipis de la vida de l'oriolà

Els senderistes participen en activitats de caràcter cultural, turístic i mediambiental.

Miguel Hernández en una obra de l'artista Santiago Ydáñez
Miguel Hernández en una obra de l'artista Santiago Ydáñez
27 de febrer 2020 - 07:30

La XXIV Senda del Poeta Miguel Hernández comença aquest dijous des d'Oriola i ofereix un recorregut per tots els municipis on l'escriptor va passar part de la seua vida.

L'itinerari té uns 70 quilòmetres de distància, que recorreran entre els dies 27, 28 i 29 de febrer. Des d'Oriola, lloc de naixement del poeta, aniran a Coix, Elx i finalitzaran a Alacant, on va morir el 28 de març de 1942 i on està soterrat.

El trajecte discorre per la senda internacional GR-125, on les persones participants podran descansar i gaudir de diversos actes culturals de poesia, teatre i música a càrrec principalment de joves estudiants de les poblacions que formen l'itinerari.

A més, el mateix dia 28 de març, els i les senderistes d'aquesta edició de la Senda del Poeta, també pernoctaran a l'edifici Arenals de la Universitat Miguel Hernández, enclavament on s'han organitzat diferents activitats. També hi haurà atenció podològica i fisioterapeuta per part d'estudiants en pràctiques i els tutors. L’endemà, finalitza l'expedició amb una visita a la tomba del poeta al cementeri d'Alacant.

També et pot interessar

stats