Seguridad Social celebra quaranta anys de carrera musical a València

La banda ha reunit en un concert als Jardins de Vivers artistes com Chimo Bayo, Javier Ojeda i Sole Giménez

Seguretat Social en directe als Jardins de Vivers de València
Seguretat Social en directe als Jardins de Vivers de València / À Punt NTC
03 de març 2023 - 22:52

Amb himnes com Chiquilla i Quiero tener tu presencia, sense por de mesclar disciplines i sense deixar de ser “contestataris”, el grup Seguridad Social ha complit quaranta anys de trajectòria. 

Per a celebrar-ho, aquest divendres han reunit els seus amics en un concert als Jardins de Vivers de València. Entre ells, Sole Giménez, el DJ i productor Chimo Bayo, Javier Ojeda, Toreros con Chanclas, Carlos Segarra, Manuel España i Miguel Costas.

“És una manera de mostrar que la gent de la nostra generació continua vigent, continua omplint concerts i en plena forma, no sols amb material antic sinó fent nous discos”, reivindica el líder, José Manuel Casañ.

La música, creu el líder de Seguridad Social, acompanya els canvis socials: ho va fer en els huitanta, quan l'escena cultural i musical es va enriquir “com quan lleves un tap”, però també en els noranta, quan el públic “es va llevar una bena” i es va perdre “la por a la mescla”, i fins i tot ara, quan hi ha “una moral diferent”.

Després de quatre dècades, no li dona tanta importància a l'existència de “joies ocultes” en la seua discografia o a títols oblidats, sinó que assegura que “la joia més gran” és “l'esperit de canvi continu, de no conformar-se amb el que hi ha i no repetir”.

També et pot interessar

stats