Segueix en directe en À Punt la processó del Corpus i la Cavalcada del Convit

A partir de les 18:30 hores À Punt retransmet els moments centrals de la festivitat del Corpus Christi de València.

Segueix en directe en À Punt la processó del Corpus i la Cavalcada del Convit

Aquest diumenge té lloc la festa grossa a la ciutat de València. Després que ahir tragueren al carrer les roques del Corpus, la jornada de diumenge acull la solemne processó del Corpus Christi que recorrerà els carrers de València i que té una tradició de més de set segles. 

La televisió d’À Punt retransmet els actes centrals d’aquesta festivitat. La programació començarà a les 11:45 hores amb la Cavalcada del Convit. De vesprada a partir de les 18:30 hores oferirà, en directe, amb comentaris de la presentadora Clara Castelló, la processó general . 

Sant Pere es jubila 

El degà de la processó del Corpus Christi de València, Juan Gómez Ortiz, es jubila als 93 anys després d'haver desfilat des del 1949 com a personatge bíblic. Els últims 35 anys representant sant Pere en la comitiva dels personatges bíblics que caminen davant de la custòdia amb el Santíssim. Aquest paper enguany l'assumirà el seu fill.

Enguany l’integrant més veterà de l'Associació Amics del Corpus veurà el pas d'una processó en què ha participat durant més de sis dècades assegut en un balcó. 

També et pot interessar

stats