Segona jornada del Low Festival amb New Order, Viva Suecia i Xoel López

El festival de Benidorm tanca divendres amb l'assistència de 22.000 persones i espera esgotar els abonaments de dissabte.

VÍDEO | Segona jornada del Low Festival amb New Order, Viva Suecia i Xoel López

Aquest dissabte l’onzena edició del Low Festival de Benidorm celebra la segona jornada amb les actuacions destacades de New Order, Viva Suecia, Cut Copy, Rinôcérôse i Xoel López. En la sessió inaugural de divendres, va aconseguir aplegar quasi 22.000 persones que gaudiren dels concerts de Dorian, Foals i Bastille. Ni la pluja que va caure en començar l'esdeveniment va impedir que el públic hi assistira. 

Situat a la Ciutat Esportiva Guillermo Amor, el recinte ha aconseguit vendre tots els abonaments i espera esgotar els de dissabte davant de la gran quantitat d'artistes de renom que es donen cita en aquesta edició.

Entre les novetats, enguany, destaca el Local Terminal, un autobús compartit que portarà els lowers a les localitats més pròximes a Benidorm i farà diverses parades.

Entre les mesures de seguretat hi haurà un total d'uns 200 efectius entre policia local, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Protecció Civil i seguretat privada. A més, 120 persones més s'encarregaran dels serveis d'admissió al recinte i d'auxiliars de seguretat. Pel que fa al servei sanitari, es preveu que hi haja una ambulància UVI, tres suports vitals bàsics, tres socorristes per al Pool Stage, vint més a la resta del recinte i un hospital de campanya amb metges, infermers, auxiliars i conductors.

També et pot interessar