Els secrets de la naturalesa humana amb "El Microcosmos"

La nova novel·la del castellonenc Ibán Tripiana ens endinsa en els secrets de la naturesa humana.

Part de la portada del llibre "El Microcosmos" del castellonenc Ibán Tripiana.
Part de la portada del llibre "El Microcosmos" del castellonenc Ibán Tripiana.

El Microcosmos és una novel·la de ficció que de ben segur no deixarà indiferent a ningú. El seu autor, el castellonenc Ibán Tripiana, mostra amb aquest nou llibre els secrets més amagats de la naturalesa humana. Ibán Tripiana parla de l'amor, de l'amistat, de l'esperit de lluita o de la recerca del més íntim dels éssers humans.  

Un dels temes presents en El Microcosmos és l'erotisme. El tracta amb un llenguage molt profund que pot arribar a commoure els lectors. "Un erotisme que incita a replantejar-se moltes coses de la vida", segons expressa el mateix autor.

Ibán Tripiana diu també: "pot ser que aquelles persones que llegeixen el meu llibre al final del recorregut canvie alguna cosa amb elles, fins i tot que no siguen les mateixes persones que eren abans".

L'autor castellonenc en aquest segon llibre torna a mostrar el seu vessant més solidari. Ibán Tripiana diu que, com va fer en la primera novel·la La cuarta salida y otras ficciones verosímiles, donarà part dels beneficis de la venda d'exemplars a l'Associació de Familiars de Malats d'Alzheimer de Castelló, AFA.

El llibre El Microcosmos s'ha presentat a la societat de les comarques de Castelló en la llibreria Argot de la capital de la Plana.

També et pot interessar

stats