Santi Balmes ens descobreix el seu últim llibre, 'Un dia en mi cabeza'

El vocalista de Love of Lesbian, amb una àmplia trajectòria literària, presenta a València el seu primer text no ficcionat

Santi Balmes de la banda Love of Lesbian / À Punt NTC

El vocalista i líder de la banda Love of Lesbian, Santi Balmes, furta temps al seu dia a dia per a escriure i publicar llibres. Ja n'ha publicat huit. L'últim, una escletxa dins de la seua ment, una invitació a escodrinyar entre els seus pensaments i emocions.

"Tenia molta curiositat per saber què passaria si treies per una impressora tot el recull de pensament que hi ha al meu cap durant 24 hores. I este ha estat el leitmotiv del llibre. I ha quedat molt entretingut", ha explicat l'autor a À Punt Notícies.

I és que en esta obra, el cantant català de 53 anys obri el seu cap i ens deixa entrar per un dia en el seu univers personal plagat d'idees i anècdotes. "Pense que és un vol de dron per dins de les habitacions de casa meua, dels membres de la meua família, però sí que et farà la sensació, en un moment donat, que has estat 24 hores amb mi".

Tenia curiositat per saber què passaria si treies per una impressora tot el recull de pensaments que hi ha al meu cap en 24 hores

Entre les pàgines intercala pensaments i cançons, aquelles que li han trencat el cor o l’han fet reviscolar. Cançons, que adverteix, no són per a gent normal. "Radiohead, The Cure... una música maca però fosca a la vegada. "Take the long way home" de Supertramp, "Wish you were here" de Pink Floyd, "La tieta" de Serrat, "Que tinguem sort" de Lluís Llach... Hi ha milers que m'han trencat en dos", ha confessat.

Una guia fruit de la seua experiència personal i musical que culmina amb la publicació el 26 d'abril del primer tema del nou treball de la seua banda i dos anys de gira.

També et pot interessar

stats