Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Samantha presenta ‘Nada’, el seu primer disc d'estudi

22 min.

La cantant Samantha Gilabert ha tret el seu primer nou disc d'estudi. La beniarresina ha estat en Les notícies del matí, on ha compartit impressions sobre Nada i sobre la seua cançó presentació “Quiero que vuelvas”.

Samantha ha explicat que entrar en el programa musical de Televisió Espanyola, Operación Triunfo, va suposar un canvi molt gran en la seua carrera en tots els àmbits. “He passat de viure en un poble a viure a Madrid”. Sobre aquest tema, la cantant ha explicat que se li ha fet dur perquè de vegades pateix ansietat. Encara així, ho encara amb naturalitat i afirma que “són etapes que s'han de passar”.

Per a la cantant, Nada “és pura essència Samantha”. També s'hi inclou la versió en valencià de “Quiero que vuelvas”, amb el títol “Espere que tornes” i de la qual Samantha ha contat que és la versió que li agrada més perquè és en la seua llengua materna.

A més, ha explicat que en el futur espera traure més temes en valencià i que està treballant amb gent molt important però que encara no pot avançar res.

Samantha ha parlat sobre les coses bones de la seua professió, però també sobre les roïnes. Respecte a això, assegura que aquest estiu ha arribat a tindre problemes amb els fans. “He tingut fins a 70 persones fora de ma casa tocant el timbre. És un fet que no es pot permetre”, ha recriminat.

Pots veure l'entrevista completa ací.

Contingut no disponible
stats