Samantha Hudson: “A les noves generacions els falta representació en els mitjans”

La irreverent artista presenta el seu espectacle Eutanasia Deluxe al Teatre Olympia de València

Samantha Hudson arriba a València / À Punt

Eutanasia Deluxe és l'espectacle amb què el remolí Samantha Hudson arriba a València. La jove, de 21 anys, que s'autodefineix com a top model, filantropa i cantant, actua per primera vegada aquest diumenge al teatre valencià amb un espectacle que qualifica de "gira de Madonna vinguda a menys". En aquest espectacle, l'artista mallorquina representa el seu suïcidi assistit en què acaba exhausta, morta després de cada xou i del qual irremeiablement tot el públic és partícip.

Encara que ella considera que el que diu no té res d'especial i que l'únic que fa és ser ella mateixa "com hauria de fer tothom", el seu discurs ha arribat a tota una generació de joves que, segons ella, "no tenen molta representació perquè els grans mitjans de comunicació els dirigeixen pollaviejas".

A pesar de l'excel·lent rebuda de les seues reflexions socials i de gènere, a la cantant de Dulce y bautizada li fa ràbia que perquè la seua personalitat extravagant es prenga seriosament, haja de tindre un discurs darrere: "Vull ser respectada tinga alguna cosa a dir o no, sense tindre en compte la meua imatge".

I què podrà esperar el públic de la funció d'aquest diumenge, del que ja s'han exhaurit totes les entrades? Samantha Hudson parafraseja el que suposadament van dir de Lola Flores: “No balla ni canta, però no se la poden perdre”.

També et pot interessar

stats