Salvador Sobral actua al Palau de la Música dins del XXII Festival de Jazz

Altres plats forts del festival són els concerts de la cantant Buika, el 14 de juliol, i el saxofonista Benny Golson, el dia 15.

El guanyador del Festival d’Eurovisió en l'edició del 2017 va presentar el seu disc Excuse me

El cantant portugués Salvador Sobral, una de les grans promeses de l’escena musical internacional, va debutar ahir al Palau de la Música de València dins del XXII Festival de Jazz. El guanyador del Festival d’Eurovisió en l'edició del 2017 va presentar el seu disc Excuse me, un àlbum amb influències del jazz, la bossa nova i les músiques populars llatinoamericanes. Sobral va estar acompanyat per grans músics de jazz portuguesos, com ara Júlio Resende, André Rosinha i Bruno Pedroso.

Aquest diumenge actuen dos dels dels grups més interessants del jazz contemporani: Kenny Garrett i Al Di Meola. El primer va ser un dels alumnes avantatjats de Miles Davis i és guanyador d’un Grammy al millor àlbum de jazz instrumental. Di Meola és un alumne destacat de la Berklee, virtuós de la guitarra i pioner en la fusió de les músiques del món, el rock i el jazz. 

Altres plats forts del festival són el concert de la cantant Buika, el 14 de juliol, i el del saxofonista Benny Golson, que tancarà el festival el dia 15. La fusió flamenca arribarà dimecres amb el projecte Oriente, de la mà d'Antonio Lizana i Amparanoia.

També et pot interessar

stats