Salva Espín, dibuixant de Marvel, firma el cartell del Saló del Còmic de València de 2020

Espín treballa des de fa 12 anys per a l'univers cinematogràfic de Marvel i és un dels responsables dels còmics de Deadpool.

VÍDEO | Salva Espín, dibuixant de Marvel, firma el cartell del Saló del Còmic de València de 2020

El Saló del Còmic de València ja té cartell oficial. Encara queden mesos per a concretar tota la programació d'aquesta pròxima edició, que se celebrarà al febrer de 2020, però aquest dimecres ja se n'ha fet pública, al Centre Cultural de la Nau, la imatge gràfica. L'autor és Salva Espín, un dibuixant de Múrcia que va fer tota la formació acadèmica a València.

Espín treballa des de fa 12 anys per a l'univers cinematogràfic de Marvel. És un dels responsables dels còmics de Deadpool i, precisament, aquest personatge és el protagonista del cartell del Saló del Còmic. Damunt d'un unicorn roig i portant la senyera. I és que l'empremta valenciana és més que evident. L'escena que dibuixa per a aquest cartell s'emmarca a la plaça de la Reina de València, amb el Micalet i la catedral de fons, i la il·luminació i el foc és una al·lusió directa a les primeres Falles que Espín va viure a la ciutat de València.

 

També et pot interessar

stats