Salut Pública demana preparar propostes per a unes Falles al segon semestre

La Junta Central Fallera obri un període de reflexió per a prendre decisions.

Imatge de la figura principal de la falla municipal del 2020
Imatge de la figura principal de la falla municipal del 2020 / À Punt NTC.

La secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, ha traslladat al sector faller que es descarta oficialment el mes de març per a celebrar les Falles i ha demanat que treballen en alternatives de cara al segon semestre, “amb les restriccions que calguen”.

La comunicació s'ha fet oficial durant la reunió telemàtica mantinguda entre el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Carlos Galiana, la secretària autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, Isaura Navarro, la secretària autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, i representants de les Juntes Locals.

Una vegada acabada la reunió, el regidor Carlos Galiana ha expressat que es comunicarà de manera formal amb els presidents i les presidentes de les comissions falleres, amb la Junta Central Fallera i el Consell Rector per traslladar-los directament la informació. “Obrim ara un període de reflexió conjunta per prendre decisions, tal com hem fet fins ara”, ha valorat.

Aquesta confirmació oficial arriba un dia després que l'alcalde de València, Joan Ribó, informara en declaracions als mitjans que les pròximes Falles no es podran celebrar al mes de març i que caldrà esperar a “una situació més convenient”.

També et pot interessar

stats