El Saló del Manga porta a Barcelona 130 obres originals mai mostrades fora del Japó

L’exposició “Llenguatge, objectes i bèsties” es mostren títols inèdits com ‘Beastars’, ‘Jasmin’ o ‘Showa Genroku Rakugo Shinju’.

VÍDEO | El Saló del Manga porta a Barcelona 130 obres originals mai mostrades fora del Japó

El XXIV Saló del Manga de Barcelona, que ha obert aquest dijous les portes, tornarà a difondre el còmic i la cultura japonesa, amb convidats d’anomenada, a més d’una exposició única amb 130 originals que mai s’han mostrat fora del Japó.

La directora del Saló, Meritxell Puig, ha considerat que allò que el públic trobarà en els pròxims quatre dies “va més enllà del manga i l’animació japonesa, perquè també incidirem en la cultura del país, en la tradició, en la moda i la música”. Així mateix, Puig ha incidit que el manga “té moltíssims gèneres, ja siga per a adults, per als més joves o per a dones”. Enguany, el Saló inclou el Manga Kids, un espai un espai pensat per a xiquets entre 5 i 12 anys amb el qual se’ls vol acostar a la lectura d’aquests còmics.

Un dels aspectes destacats d’aquesta edició és l’exposició “Llenguatge, objectes i bèsties”, en la qual per primera vegada es podran veure fora de Japó uns 130 originals de manga amb títols com Beastars, Jasmin o Showa Genroku Rakugo Shinju. L’exposició es complementa amb l’obra de Blacksad, dels espanyols Juanjo Guarnit i Juan Díaz Canales.

L’esdeveniment, que té un pressupost d’1,2 milions d’euros i es desenvolupa en una superfície de 75.000 metres quadrats en el recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, espera congregar a unes 150.000 persones, com l’any passat. Cal recordar que en aquest mateix mes, el 24 i 25 de novembre tindrà lloc el Saló del Manga de Valencia a Fira València.

També et pot interessar

stats