Les sales de concerts valencianes, premi d'Honor de la Música 2022

L'associació En Viu rebrà el premi en una gala que transformarà el Teatre Principal de València en una sala de concerts

La consellera de Cultura, Raquel Tamarit, posa amb els membres de l'associació En Viu, que reprensenta una vintena de sales de concert
La consellera de Cultura, Raquel Tamarit, posa amb els membres de l'associació En Viu, que reprensenta una vintena de sales de concert / Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

El Premi d'Honor de la Música 2022 reconeixerà la tasca cultural de les sales valencianes que ofereixen música en viu. En Viu és, de fet, el nom de l'associació premiada, que representa una vintena de sales al llarg de la geografia valenciana. 

L'anunci l'ha fet Raquel Tamarit, la consellera d'Educació, Cultura i Esport, en un acte amb els nominats de la quinta edició dels premis Carles Santos, en què ha destacat la contribució de les sales de concerts a la difusió cultural i la continuïtat de la indústria musical al territori.

En Viu, que es va crear el 2013 per a promoure concerts i espectacles musicals en directe en locals oberts al públic, impulsa l'homogeneïtzació i la regularització de condicions i llicències per a la música en viu. 

El lliurament del guardó tindrà lloc el 16 de desembre al Teatre Principal de València, que es transformarà en una sala de concerts per a l'ocasió. 

Durant la gala s'oferiran diversos duets amb el fons musical de la banda Niu. Entre les actuacions programades hi ha les de la soprano Èlia Casanova i Carles Dénia; Laura Esparza i el cantant d'Smoking Souls, Carles Caselles; Mireia Vives i Toni, de l’Hostal, i Monty Peiró i Vera Carrión, del grup Mafalda.

També et pot interessar

stats