La sala de teatre La Mutant de València recupera l’obra ‘La capilla de los niños’

Es tracta d’una autoficció teatral inspirada en els crims d’Alcàsser.

‘La capilla de los niños’
‘La capilla de los niños’ / La Mutant

La sala La Mutant de València recupera aquest cap de setmana una de les produccions de teatre valencianes “més aclamades en l’àmbit estatal dels últims temps”, La capilla de los niños, una peça del guionista i director escènic Javier Sahuquillo que recrea un dels successos més tràgics de la història recent d’Espanya, els crims de les xiquetes d’Alcàsser.

Per a fer-ho investiga els límits entre memòria col·lectiva i memòria individual, i parteix de la hipòtesi que “tota gran mentida necessita una dosi de veritat”, per la qual cosa barreja vivències de l’autor amb fets reals ficcionats.

Aquesta producció de la companyia valenciana Gossos Danesos es representa dissabte i diumenge, 14 i 15 de desembre, a les 20:30 hores a La Mutant.

L’obra va ser candidata tres vegades als Premis Max a la millor direcció, al millor text i a la millor actriu. També va estar nominada al premi al millor espectacle en els Premis d’Arts Escèniques de l’Institut Valencià de Cultura (IVC)-Teatres de la Generalitat, Premi del Públic del VII Festival Cabanyal Íntim 2017 i guardonada pel VII Programa de Desenvolupament de Dramatúrgies Actuals (Inaem).

També et pot interessar

stats