La Sala Off de València acull una obra sobre les contradiccions humanes de La Teta Calva

'Espaldas de plata' és candidata a diversos premis Max i ha rebut ja diferents premis d'interpretació

La Sala Off de València acull l’obra 'Espaldas de plata' fins diumenge / À Punt NTC

Candidata a diversos premis Max i guardonada amb diferents premis d'interpretació. L’obra de teatre Espaldas de plata ocupa l'escenari de la Sala Off de València fins al 2 d'abril.

La peça de la companyia La Teta Calva reflexiona sobre la renúncia als nostres principis a canvi d'aconseguir els nostres desitjos. Conta la història de Fontana i Walter, dos publicistes que es veuen en la tessitura de dissenyar la campanya publicitària d'un polític acusat de corrupció. Es tracta d’una història que naix d'una experiència real, explica Xavo Giménez, autor i actor d’Espaldas de plata, que reflexiona sobre les contradiccions que experimentes quan has de fer una cosa diametralment oposada als teus ideals perquè et dona comoditat.

La comoditat a la qual renuncia un goril·la quan s'escapa del Bioparc dona nom a l'obra: Espaldas de plata, i retrata una societat atrapada en el confort de la indiferència. “És una metàfora de la nostra part animal i salvatge”, indica Leo de Bari, l’altre actor de l’obra.

Una peça carregada de política i crítica social, però vestida de thriller amb aspecte de comèdia poètica, indica el seu autor. “És teatre polític, però sobretot còmic”, assegura. Misèries que ens fan preguntar si vendríem la nostra ànima al dimoni.

També et pot interessar

stats