Sagunt a escena posa fi a una edició marcada per la pandèmia de coronavirus

L'Orquestra de la Comunitat Valenciana tanca el festival aquest dissabte a la nit.

El Teatre Romà de Sagunt ha acollit gran part de les actuacions d'aquesta edició de Sagunt a Escena
El Teatre Romà de Sagunt ha acollit gran part de les actuacions d'aquesta edició de Sagunt a Escena / À Punt NTC

Dos grans espectacles (el concert de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana i el teatre de carrer (R)Minds) tanquen la 73 edició del festival Sagunt a Escena aquest dissabte.

De vesprada, a les huit, la Glorieta acull l'estrena de l'espectacle de teatre de carrer (R)Minds. Més tard, a les 22:30 hores, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana posarà el punt final a aquesta edició del festival.

Enguany el festival ha tingut més propostes que l'any anterior i més estrenes que mai. Després de mesos sense poder gaudir de la cultura en directe, Sagunt a Escena es va posar en marxa el 4 d'agost amb espectacles a l'aire lliure i amb reducció de l'aforament. El festival incloïa 39 propostes diferents de dansa, teatre, circ o música, onze de les quals eren estrenes, en diferents espais de la capital del Camp de Morvedre. Tanmateix, algunes actuacions com ara l'obra Eduardo II ojos de niebla i l'actuació de la balladora Mayte Martín, han hagut de ser suspeses per a complir les mesures de seguretat fixades per les autoritats sanitàries.

Aquest dissabte es posa fi a una edició marcada per la pandèmia de coronavirus, però també amb estrenes d'obres de teatre com ara Anfitrión, l'espectacle de dansa InCovidsació en do major, de la coreògrafa alcoiana Sol Picó, i l'actuació musical de Manel.

També et pot interessar

stats