Sagunt a Escena ofereix més de trenta obres al teatre romà

El festival tindrà lloc del 26 de juliol al 7 de setembre i té com a lema "Paraules i sons".

Presentació de la 36a edició del festival Sagunt a Escena

El Teatre Principal de València ha acollit aquest dimecres la presentació de la 36a edició del festival Sagunt a Escena. Més de trenta obres d'artistes valencians i internacionals es representaran al teatre romà saguntí entre el 26 de juliol i el 7 de setembre.

Enguany, hi ha adaptacions de propostes clàssiques com El Quijote del Plata o Somni, i altres creacions artístiques més conceptuals, com Mastodonte, que formen part d'un programa que també fa un passeig per les cultures orientals.

En aquesta edició, el lema al voltant del qual es construeix el relat de Sagunt a Escena 2019 és "Paraules i sons". Les paraules de les quals es componen els extraordinaris textos, especialment els textos clàssics, i que ressonen, edició rere edició, en l'escenari de l'espectacular teatre romà; i els sons, que són la base dels altres espectacles programats (concerts, dansa i recitals musicals, que en aquesta edició adquireixen especial rellevància per la qualitat de les produccions seleccionades.

El festival, que han presentat la secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, i el director del festival, Juan Vicente Martínez Luciano, disposa d'un pressupost de vora mig milió d'euros.

També et pot interessar