Sacristán, Premi Nacional de Cinematografia

La distinció sorprén l’actor immers en el rodatge de la nova producció de Fernando Colomo

El actor José Sacristán en una de les escenes de l'estacle que el manté en gira, 'Señora de rojo sobre fondo gris'
L'actor José Sacristán en una de les escenes de l'espectacle que el manté de gira, 'Señora de rojo sobre fondo gris' / Pentación Espectáculos

L'actor José Sacristán és la figura guardonada enguany amb el Premi Nacional de Cinematografia. El ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribes, ha anunciat la distinció a través de Twitter. 

De fet, la notícia ha transcendit abans d'arribar al mateix Sacristán, que estava sense cobertura entre Segòvia i Torrelodones (Madrid), rodant la pròxima pel·lícula de Fernando Colomo, Cuidado con lo que deseas, com ha explicat el ministre a través de la mateixa xarxa social. 

Actor de cine, teatre i televisió, la trajectòria cinematogràfica de Sacristán (Chinchón, Madrid, 29-09-1937), amb més de 150 pel·lícules, ofereix un recorregut per la història recent d'Espanya i els seus grans directors. L’actor ha treballat amb cineastes de la talla de Fernando Fernán-Gómez, Berlanga, Sáenz d'Heredia, José Luis Garci, Mario Camus, Pilar Miró, Gonzalo Suárez, Eloy de la Església o Fernando Trueba.

També et pot interessar

stats